Choco Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Choco Forum

This is CHOCO FORUM.WELLCOME!

首頁搜尋Latest images會員註冊登入

{討論} 期待小熊的 寫真嗎 !?

向下 
4 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2
發表人內容
ying_ing
版主
ying_ing

文章總數 : 70
注冊日期 : 2007-08-06

{討論}  期待小熊的 寫真嗎 !? - 頁 2 Empty
發表主題: 回復: {討論} 期待小熊的 寫真嗎 !?   {討論}  期待小熊的 寫真嗎 !? - 頁 2 Icon_minitime周二 8月 07, 2007 6:50 pm

CARMEN` 寫到:
細欣 寫到:
CARMEN` 寫到:
H!P D 藝 人 咁 出 名 ` 係 你 先 唔 知 ` -3-''

你中意berryz koubou既冰個*\/*.?!!

個 個 也 很 喜 ` 要 說 是 最 喜 歡 ` 應 該 是 小熊 吧 `
@0@ 個個都鍾意small bear!!! 佢真係勁...咁細個就做到大眾偶像...做咩我做唔到..!!!
回頂端 向下
細欣
新會員

文章總數 : 21
注冊日期 : 2007-08-07

{討論}  期待小熊的 寫真嗎 !? - 頁 2 Empty
發表主題: 回復: {討論} 期待小熊的 寫真嗎 !?   {討論}  期待小熊的 寫真嗎 !? - 頁 2 Icon_minitime周二 8月 07, 2007 7:10 pm

CARMEN` 寫到:
細欣 寫到:
CARMEN` 寫到:
H!P D 藝 人 咁 出 名 ` 係 你 先 唔 知 ` -3-''

個 個 也 很 喜 ` 要 說 是 最 喜 歡 ` 應 該 是 小熊 吧 `

真geh *\/*.
我刀係呀>w<.
回頂端 向下
細欣
新會員

發表主題: 回復: {討論} 期待小熊的 寫真嗎 !?   {討論}  期待小熊的 寫真嗎 !? - 頁 2 Icon_minitime周二 8月 07, 2007 7:10 pm

ying_ing 寫到:
CARMEN` 寫到:
細欣 寫到:
CARMEN` 寫到:

@0@ 個個都鍾意small bear!!! 佢真係勁...咁細個就做到大眾偶像...做咩我做唔到..!!!
做唔到xPP*
ying太大個啦xP*'
小熊係至好geh>w<*
回頂端 向下
ying_ing
版主
ying_ing

發表主題: 回復: {討論} 期待小熊的 寫真嗎 !?   {討論}  期待小熊的 寫真嗎 !? - 頁 2 Icon_minitime周二 8月 07, 2007 7:12 pm

細欣 寫到:
CARMEN` 寫到:
細欣 寫到:
CARMEN` 寫到:

做唔到xPP*
/口\ 原來...是年紀的問題... scratch
回頂端 向下
細欣
新會員

發表主題: 回復: {討論} 期待小熊的 寫真嗎 !?   {討論}  期待小熊的 寫真嗎 !? - 頁 2 Icon_minitime周二 8月 07, 2007 7:21 pm

細欣 寫到:
CARMEN` 寫到:
細欣 寫到:
CARMEN` 寫到:

做唔到xPP*

唔係geh*.
你入到h!p,,
你就可以做大家geh 偶像*\/*.
我第一個你個fans*
e +刀係geh*
回頂端 向下
ying_ing
版主
ying_ing

發表主題: 回復: {討論} 期待小熊的 寫真嗎 !?   {討論}  期待小熊的 寫真嗎 !? - 頁 2 Icon_minitime周二 8月 07, 2007 7:48 pm

細欣 寫到:
細欣 寫到:
CARMEN` 寫到:
細欣 寫到:
CARMEN` 寫到:

做唔到xPP*

唔係geh*.
你入到h!p,,
我第一個你個fans*
e +刀係geh*
咁我要學日文先~~"晒唷na啦"~~~
回頂端 向下
細欣
新會員

發表主題: 回復: {討論} 期待小熊的 寫真嗎 !?   {討論}  期待小熊的 寫真嗎 !? - 頁 2 Icon_minitime周二 8月 07, 2007 7:53 pm

細欣 寫到:
細欣 寫到:
CARMEN` 寫到:
細欣 寫到:
CARMEN` 寫到:

做唔到xPP*

唔係geh*.
你入到h!p,,
我第一個你個fans*
e +刀係geh*

-口-"
我唔明-3-..
''晒唷na啦''
點讀-口-"
林唔到-3-*

明啦我@v@.*
好叻xP
回頂端 向下
ying_ing
版主
ying_ing

發表主題: 回復: {討論} 期待小熊的 寫真嗎 !?   {討論}  期待小熊的 寫真嗎 !? - 頁 2 Icon_minitime周二 8月 07, 2007 7:57 pm

細欣 寫到:
細欣 寫到:
細欣 寫到:
CARMEN` 寫到:
細欣 寫到:
CARMEN` 寫到:

做唔到xPP*

唔係geh*.
你入到h!p,,
我第一個你個fans*
e +刀係geh*

-口-"
我唔明-3-..
''晒唷na啦''
點讀-口-"
林唔到-3-*

明啦我@v@.*
好叻xP
/口\ 我淨係識呢句~~~@@你有潛質..!
回頂端 向下

{討論} 期待小熊的 寫真嗎 !?
回頂端 
2頁(共2頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
Choco Forum :: 潮爆明星 :: Hello!project`-
前往: